Inici » Notícies » Economia

Ocupació turística de la 1a quinzena d’agost i previsió per a la 2a quinzena

14 d'Agost de 2007 No hi ha comentaris

Les empreses d’allotjament fan balanç i disposen dels resultats quant a nivells d’ocupació per a la primera quinzena del mes d’agost. Si bé la previsió que aquestes mateixes empreses feien a principis de la quinzena apuntaven a un 62, 94% d’ocupació, l’ocupació real que han tingut ha estat del 75%.

L’allotjament en règim de lloguers ha sigut el predominant en aquestes dates. Això ens indica que les reserves d’allotjament hoteler s’han realitzat a última hora, dades que coincideixen amb els comentaris de les empreses hoteleres en què ens manifesten l’existència d’una tendència de realitzar reserves de lloguer a última hora.

El perfil del turista nacional allotjat al nostre municipi durant aquesta primera quinzena d’agost, és de matrimonis d’entre 30 a 50 anys amb xiquets procedents de Madrid, Barcelona i principalment del País Valenciè. En l’àmbit internacional, el perfil del turista són grups d’entre 30 a 50 anys i matrimonis amb fills d’entre 35 i 45 anys procedents principalment de França, Gran Bretanya, Alemanya, Holanda, Bèlgica i Suïssa.

Pel que fa a la segona quinzena del mes d’agost, les previsions dels empresaris se situen en un 62%. Els índexs de previsió d’ocupació els distribuïm de la següent manera. Lloguers: 80.38%; Allotjament Hoteler: 56.43%; Càmping: 70% i l’allotjament rural: 37.50%.

Podem apreciar que les modalitats de lloguers i càmping són les més demandades en el període estiuenc. Cal destacar que durant el període d’agost Benissa disposa de 810 places de lloguer reglades.

El total de places turístiques ofertes per les empreses d’allotjament a Benissa en el mes d’agost és de 1.460 places.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/