Inici » Notícies » Economia

El batle es reunirà amb constructors de Benissa per a informar-los sobre els projectes del fons estatal d’inversió

13 de gener de 2009 No hi ha comentaris

El batle de Benissa convocarà una reunió amb els empresaris de la branca de la construcció que desenvolupen la seua activitat a Benissa per a informar-los sobre els projectes que es portaran a terme gràcies al Fons Estatal d’Inversió que va aprovar el Govern i la finalitat del qual és augmentar la inversió pública en l’àmbit municipal, mitjançant el finançament d’obres de nova planificació i execució immediata durant 2009.

Davant la difícil situació econòmica que s’està produint, l’Ajuntament de Benissa s’ha adherit a les mesures contemplades en aquest fons i ha presentat diversos projectes davant l’Administració Central per a poder rebre la subvenció dels 2.245.981 euros. Els projectes són els següents: urbanització i rehabilitació dels safarejos públics d’Orxelles i de Núsols (54.473,01 €), reforma i ampliació de la seu la policia local (36.589,40 €), nau industrial per a oficines i cotxeres, servei de neteja municipal (391.887,76 €), peatonalització i condicionament del carrer Puríssima (449.983,75 €), adequació estructural i restauració de l’antic seminari (412.131,75 €), ampliació de l’escola de música (897.328,21 €) i pavimentació de voreres al carrer La Pau (3.587 €).

L’objectiu de l’equip de govern en aquest moment és promoure la realització d’aquests projectes per xicotetes i mitjanes empreses del poble, amb la finalitat de crear ocupació entre els veïns i millorar la situació econòmica del municipi. Per això el batle ha considerat necessari convocar una reunió informativa amb els responsables de totes les empreses dedicades a la construcció a Benissa per a explicar detalladament aquestes iniciatives, la forma d’optar a la seua adjudicació, terminis d’execució, etc.

La reunió tindrà lloc dijous que ve 22 de gener a les 20.00 al saló d’actes del Centre Cultural. Aprofitant aquesta trobada, els empresaris i l’Ajuntament podran intercanviar impressions sobre l’actual situació econòmica i les possibles mesures de col·laboració.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/