Inici » Notícies » Economia

CREAMA facilita el microcrèdit social als emprenedors de la Marina Alta

3 de març de 2016 No hi ha comentaris
Reunió de Creama amb els responsables de Microbank

Reunió de Creama amb els responsables de Microbank

Els agents de desenvolupament local de Creama que treballen en l’àrea d’empresa i Oriol Lendínez, com a representant de l’àrea de Màrqueting i Comercial de l’entitat financera Microbank, es van reunir a Creama, en el Centre d’Excel·lència de Benissa per a desenvolupar el conveni de col·laboració entre Creama i l’entitat financera, per a impulsar la tramitació de microcrèdits a emprenedors.

D’aquesta manera es materialitza la voluntat de donar resposta a diferents segments de la població que desitgen iniciar un projecte empresarial i no disposen de recursos econòmics propis suficients i requereixen de productes financers que no contemplen les garanties i avals. Amb això es pretén contribuir a la promoció de l’activitat productiva i la creació d’ocupació.

L’entitat financera ha confiat en la trajectòria professional dels ADL de l’àrea d’empresa de Creama per a gestionar les iniciatives empresarials viables i que es convertisquen en realitat actuant d’enllaç entre els emprenedors i MicroBank.

Els requisits per a poder accedir a un microcrèdit és realitzar un pla d’empresa i un pla de viabilitat de la idea de negoci. Des de Creama s’ofereix suport personalitzat per a l’elaboració conjunta amb l’emprenedor d’aquests documents.

Les característiques del microcrèdit són les següents:

  • Import màxim: 25.000 €.
  • Fins al 95% del projecte.
  • Tipus d’interès fix durant tota la vida de l’operació.
  • Termini d’amortització: 6 anys (sense carència o amb fins a 6 mesos de carència).
  • Sense garantia real.
  • Sense comissió d’obertura i cancel·lació.

Les sol·licituds es presentaran a l’entitat financera “La Caixa” de cada municipi i avaluaran la viabilitat del projecte empresarial.

Es pot obtindre més informació a la pàgina web www.creama.org o dirigint-se a les Agències de Desenvolupament Local de Benissa, Calp, Dénia, Gata de Gorgos, Pedreguer, Pego, Teulada-Moraira i Xàbia.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/