Inici » Notícies » Economia

El centre de dia de Benissa engega un taller de cerca d’ocupació

4 de febrer de 2014 No hi ha comentaris

L’extensió del Centre de Dia de Dénia de tractament de conductes addictives, ha engegat un taller de cerca d’ocupació en les instal·lacions que s’han obert a Benissa. Un servei que funciona des del passat mes de setembre, gestionat per la Fundació AEPA, en col·laboració amb la UPCCA (Unitat de Prevenció de Conductes Addictives) de Benissa.

Els objectius del taller de Cerca Activa d’Ocupació, en el qual estan participant 8 persones, són dotar als participants de les eines i els recursos necessaris per a promoure una cerca activa d’ocupació amb la finalitat de trobar un lloc de treball, així com desenvolupar habilitats bàsiques per a poder enfrontar-se satisfactòriament a aqueixa cerca.

Per a aconseguir aquests objectius s’ha dividit el taller en sis sessions d’una hora de durada, en les quals es realitzaren activitats relaciones amb aspectes essencials per a una cerca d’ocupació òptima, com per exemple l’elaboració d’un adequat Currículum vitae i carta de presentació, així com la preparació de les entrevistes de treball.

A més es pretén donar a conèixer els recursos existents perquè els participants sàpien com i on cercar treball. D’altra banda, també es persegueix acostar les noves tecnologies a la cerca d’ocupació, ja que actualment són essencials i imprescindibles.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/