Inici » Notícies » Cultura

“Viu l’Estiu a Benissa” recupera el cicle dels “Llavadors Poètics”

17 de juliol de 2018 No hi ha comentaris
Llavador Poètic a Benissa

Llavador Poètic a Benissa

El cicle cultural dels “Llavadors Poètics” torna a Benissa, tal com ja va anunciar setmanes enrere Manuel Juan, regidor de Cultura. Es tracta d’una activitat molt participativa que convida a compartir espais emblemàtics com són els llavadors de Benissa, introduint la poesia i la música com a fil conductor, i en el qual cada persona es porta el sopar i comparteix la vetlada d’estiu amb altres veïnes i veïns en un marc relaxat eminentment cultural.

Organitzat pel Casal Cultural de Benissa, la data triada per a aquesta tornada és el dissabte que ve, 21 de juliol, en el Llavador de Santa Anna, on actuarà “Novembre Elèctric” i col·laboraran el grup de “Les9Muses”, de les quals acudirà la poeta local Lídia Santacreu i la il·lustradora Carmen Ivars, i també la dianenca Maria Ginestar.

L’acte donarà inici a les 21.00h amb un sopar de cabasset i a partir de les 22.30 entraran en escena les i els protagonistes. El “Llavador Poètic” també suposa un punt de trobada a tota aquella persona que desitge expressar la seua vena cultural a través de poemes, rondalles o cançons. Aquesta proposta cultural forma part del programa d’activitats “Viu l’Estiu a Benissa” i pretén tornar a arrelar el moviment poètic del poble amb aquestes nits a la fresca.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/