Inici » Notícies » Cultura

Taller de tècnica vocal en la Coral Benissenca

9 de gener de 2018 No hi ha comentaris
La Coral Benissenca

La Coral Benissenca

L’associació benissera “Coral Benissenca” realitzarà els pròxims 13, 14 i 22 de gener un taller de tècnica vocal per als seus components amb la finalitat de millorar encara més les seues interpretacions. Aspectes bàsics del cant com la respiració, relaxació dels músculs vocals, emissió de la veu i treball de repertori, seran tractats en aquestes sessions, que es realitzaran tant amb la totalitat del conjunt, com amb les veus per separat: sopranos, contraltos, baixos i tenors que conformen els més de 40 components d’aquesta associació musical.

El taller serà impartit per la soprano dianenca Carmen Romero, una gran professional del cant, que forma part de l’elenc del Teatre de la Zarzuela de Madrid.

Quan encara està recent el seu tradicional Concert de Nadal, la Coral Benissenca està preparant, al mateix temps, la seua Trobada de Corals en la Fira i Porrat que tindrà lloc dissabte que ve 20 de gener a les 19h. Enguany serà el Cor de la Unió Musical de Paiporta la coral convidada.

L’agenda de la Coral Benissenca està plena de compromisos durant aquest any que comença, tals com la participació per tercer any consecutiu en l’esdeveniment “L’ESO canta amb Cor” o el Concert del XXX aniversari del Cor d’Orba, entre d’altres. I, per descomptat, el cant de les misses majors de les festes patronals, al pròxim mes d’abril.

Qualsevol persona pot unir-se a les seues veus sense ser necessari per a això tindre coneixements musicals. Els assajos es fan tots els dilluns i dijous a les 21h a la seua seu, situada a l’Escola de Música i Dansa que porta el nom del seu prestigiós director Javier Santacreu.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/