Inici » Notícies » Cultura

Quatre joves benisseres són guardonades al Premi Literari Sambori

18 d'abril de 2013 No hi ha comentaris
Les benisseres guardonades al Premi Literari Sambori

Les benisseres guardonades al Premi Literari Sambori

Quatre joves benisseres han sigut guardonades al XVé Premi Literari Infantil-Juvenil Sambori 2013. Els seus noms, Nuria Martínez, de segon cicle de primària i Patricia Soliveres, de tercer cicle de primària, del CEIP Manuel Bru; i Maria Ortolà i Joana Sendra, de l’IES Josep Iborra.

El poble de Benissa es va endur major nombre de premis, en un gala comarcal, en la qual van participar 18 centres d’educació d’infantil i primària i 3 centres de Secundària. En aquesta edició, celebrada a l’Espai Cultural de Pedreguer, s’han presentat més de 1.000 obres. Aquesta gala va servir per a reconèixer la tasca dels alumnes de la Marina Alta.

La regidora de Cultura, Pepa Martí, ha declarat “estic satisfeta perquè quatre alumnes de Benissa han sigut les guanyadores d’aquests premis escolars de literatura en Valencià organitzats per la Fundació Sambori, i felicite les guanyadores i anime tant als quals ja han sigut mereixedors del premi, com a tots els que s’han presentat a continuar treballant la seua creativitat i la seua capacitat literària”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/