Inici » Notícies » Cultura

Les obres aporten una altra visió al centre històric i la Fustera

16 de juliol de 2007 No hi ha comentaris

El lloc més veterà d’Estiu d’Art, Benissa, va inaugurar en la revetla del divendres passat la XVI edició de l’Espai Trobat i l’Espai de Mar. Deu intervencions plàstiques han estat les seleccionades pel jurat i han estat instal·lades als carrers del centre històric i de la cala principal de Benissa.

Passejant per les estretes vies del patrimoni del municipi, els visitants descobreixen arriscades manifestacions en llocs més o menys amagats o quotidians. Les huit obres avantguardistes que s’exposen al centre històric són “Un lloc on poder viure” de Neus Torres; “Jardín privado, espacio público” de Rosa Román; “Marionetas” de Javier Boluda; “Tránsitos” de Romina Rebolledo; “Dotze” de Natalia Ferrero; “Tapiando con libros” d’Álvaro López; “Destinatari: el futur” de Francesc Xavier Soler i “Aire Fresco” d’Anna Hoek. A la platja de la Fustera Gloria Molina i M. del Prado Sobrino han instal·lat “Margaritas Marinas” i “La Odisea”.

El regidor de Cultura, Jaume Ortolà, va explicar que els objectius de les exposicions urbanes són l’acostament del públic general a l’art avantguardista i a l’interés cultural i turístic del poble. A la inauguració també van acudir els representants del grup De Reüll i el batle, Juan Bautista Roselló.

Un director cinematogràfic del grup teatral Viviendo del Cuento va interrompre l’acte per a buscar artistes. Durant el recorregut va fer participar el públic per a trobar-los ja que estava en el lloc més apropiat.

Font de la notícia: Levante-EMV

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/