Inici » Notícies » Cultura

La Coral Benissenca renova la seua junta directiva

3 de desembre de 2013 No hi ha comentaris
La nova junta directiva de la Coral Benissenca

La nova junta directiva de la Coral Benissenca

Dissabte passat, 30 de novembre, els components de la Coral Benissenca es van reunir per a renovar la seua junta directiva.

Després de votar, la secretària Vanesa Ginestar va realitzar el còmput resultant triada la nova junta formada per Miguel Moncho, Marisa Bertomeu, Juana Noguera , Rosa Sala i Javier Santacreu, sent reelegida la presidenta actual Maria Teresa Ivars.

La Coral Benissenca està treballant en la seua pròxima actuació, que és un dels esdeveniments d’aquesta associació més esperats: el tradicional “Concert de Nadal”. En aquesta ocasió s’oferirà al públic, per al seu gaudi, a més del cant coral de les veus humanes l’acompanyament orquestral amb cordes, oboès i continu, amb obres de Telemann, Buxtehude, Diabelli i d’altres.

Per aquest motiu i amb el desig d’oferir el millor de les seues veus, es va aprofitar la vesprada de reunió per a assajar de les peces que els seus components porten treballant des de fa quasi tres mesos i que interpretaran dissabte que ve 21 de desembre a les 20h al Centre d’Art Taller d’Ivars.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/