Inici » Notícies » Cultura

La Coral Benissenca participarà en “l’ESO canta amb cor”

1 de Març de 2016 Un comentari
Assaig de la Coral Benissenca

Assaig de la Coral Benissenca

Diumenge passat, 28 de febrer, va tindre lloc l’assaig general de la Coral Benissenca juntament amb el Conservatori de música de Teulada i els joves estudiants de l’institut de Benissa. L’assaig es va fer a la sala d’actes del Centre Cultural dirigits per Rafael Soriano.

El motiu és que el diumenge que ve, 6 de març, la Coral Benissenca viatjarà a Cullera per a participar en “l’ESO canta amb cor” amb motiu del dia internacional de la Dona.

Les seues veus s’uniran a les del cor del conservatori de música de Teulada i als joves de l’ESO de l’Institut Josep Iborra de Benissa per a cantar tres peces; “Tourdion”, “Jotes de Riu Rau” i “Paraules d’Amor”, per la qual cosa algun dels contraalts i algun tenor tindran l’oportunitat única de cantar al costat dels seus fills o filles. Cantaran també amb les corals i estudiants de Paiporta i Cullera.

La Coral Benissenca eixirà el diumenge pel matí amb autobús cap a Cullera per a poder assajar amb la resta de corals les peces “The lion sleep’s tonight” i “Zangalewa”.

L’esdeveniment tindrà lloc a l’Autoditori Municipal de Cullera i estan previstes dues sessions, una a les cinc de la vesprada i l’altra a les set a causa del nombrós públic que desitja gaudir d’aquesta activitat musical.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Un comentari»

  • emma ha dit:

    hola ke tal me gustaria apuntar me a coral

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/