Inici » Notícies » Cultura

Josep Ochoa, nou director de la Seu Universitària La Marina

4 d'octubre de 2019 No hi ha comentaris
Adrian Cabrera, regidor d'Educació, Carles Cortés, Vicerrector de Cultura i Josep Ochoa , director de la Seu Universitària de Benissa

Adrian Cabrera, regidor d’Educació, Carles Cortés, Vicerrector de Cultura i Josep Ochoa , director de la Seu Universitària de Benissa

Josep Ochoa Monzó, professor titular de Dret Administratiu en la Universitat d’Alacant, és el nou director de la Seu Universitària La Marina, a Benissa, substituint Concha Bru després de la seua jubilació.

Ahir, dijous 3 d’octubre, en un acte amb la premsa, el Vicerector de Cultura, Esport i Llengües de la Universitat d’Alacant, Carles Cortés, acompanyat pel regidor d’Educació de Benissa, Adrian Cabrera, va donar la benvinguda oficial a Ochoa, destacant el perfil del nou director, per la seua formació, la seua experiència en gestió, en haver ocupat una direcció general en la Conselleria, la seua vinculació amb la comarca i alta capacitat de treball.

El nou director de la seu es va comprometre a posar en valor el treball realitzat pels seus antecessors, va augurar una relació fructífera amb l’ajuntament i va apostar per crear noves sinergies amb la societat benissera i de la comarca.

Ochoa es va posicionar a favor d’obrir una estreta col·laboració amb la MACMA, la Mancomunitat Cultural de la Marina Alta, per a “posar en valor tot allò de bo que té la Marina Alta”.

Un acte que va servir a més per a presentar algunes de les propostes programades de cara a les pròximes setmanes i mesos. De fet per a aquest mes d’octubre, la programació de la Seu Universitària inclou una conferència, prevista per al divendres 11, sobre el Brexit i les seues conseqüències.

A més, també s’obrirà un debat sobre l’agroturisme i les tendències i reptes del turisme cultural, amb la presència de professors i especialistes com Jaume Lloret, Carla Barbieri i Rosario Navalón.

La programació d’aquest mes d’octubre també inclou una exposició sobre L’Alcúdia d’Elx i la Fundació Universitària L’Alcúdia.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda el dia 4 d’octubre de 2019 a la web de Ràdio Litoral.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/