Inici » Notícies » Cultura

Èxit d’assistència al primer concert del cicle de música a les ermites

21 de Juliol de 2009 No hi ha comentaris

Diumenge passat, dia 19 de juliol, es va celebrar a l’Ermita de Santa Anna el primer concert del Cicle “Música a les Ermites de Benissa”. En aquesta ocasió li va tocar el torn al Cor de cambra “Sottovoce”, una agrupació de Benissa que va delectar el nombrós públic assistent, que va gaudir d’un excel·lent repertori.

“Sottovoce” és una formació que neix amb la intenció d’abordar un repertori adient al caràcter camerístic de gran part de la música coral a capella. De formació variable, els seus membres són músics de la Marina Alta com Francis Ferrer, Conxa Ginestar i Mª José Berenguer, sopranos; Javier Santacreu, contratenor i baríton; Vicente Berenguer, tenor; i Luís Berenguer, baríton. Quan necessiten un pianista, s’encarrega Josep Ortolà.

La programació d’aquest cicle, organitzat per la Regidoria de Cultura sota la direcció artística de Javier Santacreu, consta d’un concert al mes durant els tres mesos d’estiu. La pròxima cita serà el 30 d’agost a l’Ermita de Sant Jaume, amb un concert de clavicèmbal a càrrec d’Ignasi Jordà.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/