Inici » Notícies » Cultura

El PP de Calp veta una de les associacions organitzadores del Tricentenari de l’Ermita de la Cometa i força a suspendre l’esdeveniment

18 de juny de 2017 No hi ha comentaris
Cartell del cicle sobre l'Ermita de la Cometa de Calp

Cartell del cicle sobre l’Ermita de la Cometa de Calp

Les jornades sobre el Tricentenari de l’Ermita de la Cometa de Calp que anaven a cel·lebrar-se aquest cap de setmana ha hagut de suspendre’s pel veto de la regidora de cultura, la popular Pilar Cabrera, a l’associació Roger de Lauria, una de les organitzadores de l’esdeveniment. A les jornades estaven convidats diversos ponents benissers com Joan Josep Cardona, Teodoro Crespo, Antoni Banyuls, Vicent Ibañez i Vicent Ivars.

Aquesta associació portava setmanes organitzant el tricentenari, juntament amb l’Associació de Veïns de la Cometa i l’Institut d’Estudis Calpins. Segons el comunicat emés per l’associació afectada, el passat divendres 16 de juny l’organització estava muntant el material necessari al Saló Blau de la Casa de Cultura de Calp, quan la regidora de cultura ha ordenat retirar els logotipus i elements distintius de l’associació Roger de Lauria, adduïnt que les jornades estaven organitzades per l’Ajuntament i que només l’Institut d’Estudis Calpins havia sol·licitat l’ús de la sala (la resta d’associacions ha de pagar taxes per a la seua utilització).

Després del conflicte generat per la regidora, els representats de l’associació van mostrar la seua decisió de fer un pas enrere i retirar-se dels actes per a no blocar la seua realització. Per altra banda, el president de Gent de La Cometa, Bernat Banyuls, davant l’actitud d’imposició i intolerància mostrada por la regidora Pilar Cabrera, va decidir suspendre les jornades i començar els tràmits administratius necessaris per a sol·licitar l’ús del Saló Blau de la Casa de Cultura, a nom de Gent de La Cometa, per a una data posterior aquest mateix any.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/