Inici » Notícies » Cultura

Actes programats per a commemorar el 9 d’Octubre

5 d'Octubre de 2016 No hi ha comentaris

La Regidoria de Cultura i Normalització Lingüística ha organitzat una sèrie d’actes per a commemorar la festivitat del 9 d’Octubre, els quals es desenvoluparan en diversos dies amb activitats culturals i lúdiques dirigides a tot tipus de públic.

El divendres 7 d’Octubre a les 20.00h, a la Seu Universitària, es realitzarà la lectura pública de textos de l’obra “On ets, Gigi?”, de Bernat Capó i el dissabte 8 d’Octubre se celebraran els actes d’homenatge a Bernat Capó. A les 19.30h, a la Placeta Vella, tindrà lloc el descobriment de la placa commemorativa en la seua casa natalicia i visita a l’exposició fotogràfica “Costumari valencià (Bernat Capó); i a les 20h, l’acte de lliurament del títol de Fill Predilecte de Benissa. Està previst que intervinguen Josepa Caravaca, Tomàs Llopis, Bernardo Soliveres, José Orihuel i Joan Borja.

Per al dia 9 d’octubre s’ha programat un teatre infantil, “Les sis proves del príncep valerós”, a les 12h a la Glorieta Dolors Piera. El programa d’activitats inclou també projeccions de cinema infantil en Valencià, els dies 10 i 11 d’octubre, dirigides als alumnes de Benissa.

El dijous 13 d’octubre, com a inici de la temporada “Un fum de contes”, s’ha programat un contacontes a les 17.30h titulat “El Circ de Llorenç” en la Biblioteca Bernat Capó. El dijous 27 d’Octubre també hi haurà contacontes, “Puff, el drac màgic”, de nou a les 17.30h a la biblioteca.

La música també tindrà el seu espai en aquesta programació. El divendres 28 d’octubre tindrà lloc un concert gratuït de música en Valencià a càrrec de “Kontaminació akústica” i “Prozac soup”. Serà a les 00.30h a l’aparcament del CEIP Manuel Bru.

Finalment, l’activitat organitzada pel Casal Jove, “Espigolant Benissa”, enguany es realitzarà amb la temàtica de Bernat Capó. Serà el dissabte 29 d’octubre.

Per a consultar més detalls sobre la programació:

 

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/