Inici » Notícies » Cultura

Actes del cinquantenari de la coronació de la Puríssima del Convent

20 d'octubre de 2004 No hi ha comentaris

La Regidoria de Cultura, amb la col·laboració de la Diputació d’Alacant i la CAM, ha preparat una completa programació per a celebrar el cinquantenari de la coronació de la Puríssima del Convent. Un esdeveniment que va tindre lloc l’any 1954 i ara es festeja amb una exposició d’imatges de la Puríssima. La mostra estarà ubicada al Claustre del Convent i serà inaugurada el proper dissabte, dia 30, a les 19.15 hores. Tot seguit es farà un concert de música a càrrec de l’Orquestra de Cambra Ciutat d’Elx.

Per al dissabte 6 de novembre s’ha preparat una conferència titulada “Maria en l’experiència de Sant Francesc”, on intervindrà frai Sebastián López, a les 20.30 hores en l’església del Convent. A més a més, del 9 al 13 de novembre es farà el quinari de Sant Francesc i predicarà frai Víctor Canet. La primera eixida de la imatge de la Puríssima serà el dissabte 13 de novembre. Primer es farà una eucaristia, a les 18.30 hores, i després la processó. A l’endemà, diumenge 14, hi haurà una missa, a les 11.30 hores, i un concert de música pel Capellà Joan Baptista Comes, a les 20 hores.

La programació del cinquantenari de la coronació de la Puríssima del Convent continuarà el 7 de desembre amb la Vigília de la Inmaculada, a les 21 hores. Tancarà la celebració la segona eixida de la Puríssima prevista per al dimecres 8 de desembre, a partir de les 18.30 hores.

Font de la notícia: Canfali

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/