Inici » Notícies » Comunicat

El PP demanarà al Senat que es reprenguen les obres de la variant

6 d'octubre de 2010 No hi ha comentaris

El grup popular de Benissa segueix exigint una de les infraestructures més demandades pels benissers, la variant de la N-332, les obres de la qual van quedar paralitzades fa més d’un any.

Des del PP de Benissa s’està intentant que el govern d’Espanya, presidit per Zapatero, es retracte i que deixe de discriminar la Comunitat Valenciana i en particular al municipi de Benissa, pel que fa als pressupostos generals de l’estat.

Ja s’ha reiterat en nombrosos plens municipals la necessitat d’executar aquest projecte. Fins i tot a la Corts Valencianes el portaveu popular de comissió d’infraestructures, el benisser David Serra va exposar aquesta reivindicació. El passat 22 de Setembre es va registrar en la comissió d’infraestructures del senat, una moció (consulteu text en en pdf) revindicant les represa immediata de les obres de la variant. Serà el senador alacantí, Agustín Almodóbar, qui defense aquesta moció quan el govern tinga a bé la seua inclusió en el corresponent ordre del dia. En ella s’insta el Govern de Zapatero perquè es reprenguen les obres de la variant a la N-332, al seu pas per Benissa. Unes obres que porten més d’un any paralitzades i que estan provocant enormes molèsties als veïns i visitants del municipi.

El president local i portaveu del PP a Benissa, José Maria Serna ha expressat el seu agraïment al grup popular al senat per fer-se ressò de les reivindicacions dels benissers i ha instat el govern central perquè es tinguen en compte aquestes reclamacions de forma imminent, donada la seua necessitat tant econòmica, turística i ambiental.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/