Inici » Notícies » Successos

Una xica de 16 anys mor ofegada en una piscina privada de Benissa

11 de juliol de 2014 No hi ha comentaris
El xalet on va ocórrer l'ofegament

El xalet on va ocórrer l’ofegament

Una xica de 16 anys va perdre la vida ahir a la piscina d’un xalet poper a la cala de la Llobella, a Benissa. La jove, que era romanesa, havia arribat la vespra a Espanya al costat del seu marit per a passar en el xalet d’un conegut a Benissa un parell de dies de vacances. En l’habitatge, també hi havia més amics, igualment romanesos.

La xica, pel que sembla, va estar pel matí agranant la terrassa del xalet i, en acabar, va decidir banyar-se. Tot apunta al fet que, quan ja estava a l’aigua, va patir un tall de digestió, una lipotímia o un desmai per un colp de calor, va perdre el coneixement i es va ofegar. El seu espòs i els amics estaven a l’interior del xalet. No van escoltar res. Ni tan sols un lleu crit ni un braceig, segons van declarar. En eixir, ja van trobar el cos surant cap per avall. Portava així molts minuts. La van traure a tota pressa de la piscina i van avisar de l’accident. Primer va arribar una patrulla de la policia local, que va intentar sense èxit reanimar la xica. Després, els sanitaris del SAMU també van intentar recuperar-li el pols.

L’accident va ocórrer al voltant de les 12.30h. La policia judicial de la guàrdia civil també va acudir al xalet. Va prendre declaració als altres inquilins. Tots van coincidir a dir que la xica havia estat netejant la terrassa mentre ells dormien. I després la van trobar surant a la piscina.

L’amo del xalet va explicar a aquest diari que fins i tot les xancles de la jove estaven alineades a la vora de la piscina, on ella les havia deixades abans de ficar-se a l’aigua per a refrescar-se. Va indicar que ell mateix va acudir a l’aeroport el dia anterior a recollir la parella. “Estaven de pas. Anaven a passar dos dies ací i se n’anaven”, va dir, i va comentar que la xica, malgrat que no era major d’edat, estava ja casada ja que pertany a l’ètnia gitana i és habitual que les dones contreguen matrimoni molt joves.

El xalet on va ocórrer el succés està a la partida de la Llobella, al litoral de Benissa. Als veïns els va cridar l’atenció la presència de cotxes de la guàrdia civil i de la policia local, però cap d’ells sabia que havia mort una xica en una piscina. En el que va d’estiu, no s’havia produït fins ahir cap mort per ofegaments a les piscines de la Comunitat.

Font de la notícia: Diario Información

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/