Inici » Notícies » Successos

Una veïna de Benissa cau per un barranc en salvar al seu gos de l’atac d’un altre

8 de juliol de 2012 No hi ha comentaris
Pastor Alemany (foto del flickr d'Oscar Fernandez Alonso)

Pastor Alemany (foto del flickr d’Oscar Fernandez Alonso)

Mari Sefa Ferrer, que és veïna de Benissa i té 62 anys, va salvar la seua gosseta, de raça bretona i anomenada Pachi, de l’atac d’un gos prou més gran (pastor alemany mestís) i que, segons explica la dona, és “molt agressiu”. Aquest altre gos portava boç, però es va llançar contra la gosseta i la seua propietària va témer que a arrapades o a colps poguera matar-la. Llavors ella es va posar al mig, però es va endur l’empenta del gos, va perdre l’equilibri i va caure per un barranc. Això va ocórrer el passat dia 28. La veïna es va colpejar el cap i es va fer una bretxa considerable. Li han donat 9 punts de sutura. En aquestes condicions, va comunicar primer els fets a la policia local i després ha posat una denúncia a la Guàrdia Civil.

La dona passejava la seua gosseta per la partida de Pinos com fa pràcticament tots els dies. “Hi ha vegades que vaig també amb els meus néts. Encara he tingut sort que no els portava perquè aquest gos és molt agressiu”, va explicar.

La dona agredida destaca que els amos del gos que va atacar al seu portaven un altres sis gossos. Tots anaven amb boç, però el pastor alemany mestís se’ls va escapar i se’n va anar directe cap a la seua mascota. “Vaig passar molta por. En tot moment, vaig pensar a protegir la meua gosseta perquè sabia que l’altre d’un colp podia fer-li mal i fins i tot matar-la”.

La veïna de Benissa considera que els amos dels altres gossos haurien de controlar-los millor i, sobretot, tindre molta cura amb el que va atacar la seua gosseta, ja que, segons va explicar, en altres ocasions ha causat problemes entre els veïns i s’ha mostrat molt agressiu.

Font de la notícia: Levante-EMV

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/