Inici » Notícies » Successos

Un guàrdia civil de Benissa ajuda a salvar un pare i el seu fill de morir ofegats a la Cala de Finestrat

12 de juny de 2010 No hi ha comentaris

Un guàrdia civil de Benissa i dos policies nacionals de Benidorm no van dubtar ni un moment quan van escoltar els crits d’auxili d’un pare i el seu fill als quals el corrent arrossegava en la Cala de Finestrat. Els tres, encara que no estaven de servei, es van llançar a la mar i van aconseguir rescatar els dos banyistes, que ja es trobaven exhausts i a la mercè de les ones, que els empenyien cap a les roques.

Derek Sánchez Alvárez, de 27 anys d’edat, que és el guàrdia civil de Benissa, i els seus dos companys van aconseguir traure de l’aigua el pare i el seu fill, ambdós de nacionalitat britànica.

El xiquet, de huit anys, havia tragat molta aigua i amb prou feines podia respirar. Després de fer-li la reanimació cardiopulmonar, va recuperar la respiració. Mentre, el seu pare es trobava totalment esgotat. Quan el van traure a la platja, no tenia forces ni per moure’s.

El rescat va tindre lloc el dijous, cap a les 20.30h. Testimonis presencials van relatar a aquest diari que la decisió amb la qual es van tirar a la mar el guàrdia civil i els dos policies nacionals va ser clau perquè el pare i el seu fill aconseguiren eixir vius. En només 20 minutos van aconseguir traure de l’aigua els dos banyistes, que estaven extenuats en intentar nedar contracorrent.

El pare i el seu fill eren després molt conscients que els havien salvat la vida. Per aquest motiu van agrair efusivament al guàrdia civil i els dos policies nacionals la seua valentia.

Nombroses persones van ser testimonis del rescat a la cala de Finestrat. Els testimonis amb els quals va parlar aquest diari van afirmar que els banyistes es van llançar al mar malgrat que a la platja onejava la bandera roja.

Font de la notícia: Diario Información

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/