Inici » Notícies » Successos

Rescaten un muntanyenc ferit a la serra de Bèrnia

5 de desembre de 2005 No hi ha comentaris

La fa poc creada Societat Estatal d’Infraestructures del Transport Terrestre (SEITT), invertirà 11 milions d’euros en el projecte d’acondicionament de la variant de la N-332, al seu pas per Benissa.

Aquesta inversió forma part d’una partida més ambiciosa que contempla més de 80 milions d’euros destinats a la realització d’importants obres al País Valencià.

La previsió amb la qual treballa aquesta societat estatal és la de traure a licitació l’actuació viària a Benissa a principis del proper any.

De confirmar-se aquesta partida, s’augmentaria en gairebé cinc milions l’actual pressupost, ja que el projecte estava pressupostat en 6.610.000 euros.

La SEITT es va crear aquesta setmana com a instrument de suport al finançament del Pla Estratègic d’Infraestructures i Transports, el PEIT, del Ministeri de Foment.

La societat va realitzar aquest anunci dies després de conèixer-se que Foment havia licitat l’actualització del projecte de la variant.

El primer projecte es va redactar fa tres anys, en 2002 d’ací la seua necessària actualització.
Un muntanyenc va haver de ser rescatat ahir en helicòpter pels bombers en trencar-se un turmell quan es trobava fent senderisme amb altres quatre persones a la serra de Bèrnia.

La policia local de Benissa,
va explicar que els fets es van produir sobre les 6 de la vesprada prop de la partida de Pinos al terme municipal de Benissa quan aquest muntanyenc va patir una caiguda i es va trencar el turmell. En fer-se de nit i a causa de la dificultat del terreny on es trobaven, els excursionistes van decidir avisar els bombers. El ferit va ser rescatat en helicòpter pels bombers mentre que els altres quatre van eixir pel seu propi peu segons van informar les mateixes fonts. Els excursionistes, dues dones i tres homes, eren de Bétera, Picanya, Rocafort i dos de València.

Font de la notícia: Levante-EMV

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/