Inici » Notícies » Successos

L’incendi de dos cotxes al carrer Sant Domènech reventa vidres de cases i obliga a confinar el veïnat

19 de setembre de 2021 No hi ha comentaris
El vehicle cremat

El vehicle cremat

Els veïns del carrer Sant Domènech de Benissa s’han emportat aquesta vesprada un gran esglai. Un cotxe ha començat a cremar. Les flames han passat també a un altre vehicle que estava davant. Aquest carrer del barri antic és molt estret i la virulència del foc ha provocat que rebentaren els vidres de les cases més pròximes. La policia local ha descarregat un extintor en el segon cotxe per a evitar que el foc agafara força. Mentrestant, les flames envoltaven l’altre i eixia una gran fumaguera.

Els bombers s’han afanyat a combatre les flames. Això sí, l’estret carrer ha quedat totalment blocat. El fum ha entrat a les cases més pròximes. Els bombers també les han ventilades per a evitar que els seus habitants patiren intoxicacions pel fum. La policia local ha confinat dins les cases a tot el veïnat del carrer. Els ha demanat que tancaren portes i finestres per a estar a resguard de la densa fumaguera.

Vista del carrer Sant Domènech

Vista del carrer Sant Domènech

Els bombers han aconseguit apagar amb rapidesa el foc. Això sí, el cotxe en el qual ha començat el foc ha quedat pràcticament carbonitzat.

L’incendi ha començat a les 14.20h. A les 15.18h s’ha pogut reobrir el carrer i els veïns ja han pogut eixir de les seues cases. Per part dels bombers, han intervingut un cap i quatre bombers del parc de Benissa, que s’han desplaçat amb un vehicle de comandament i prefectura i una bomba urbana pesada.

Font de la notícia: Levante-EMV

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/