Inici » Notícies » Successos

La Guàrdia Civil deté 16 membres d’una xarxa de tràfic de cocaïna

13 de maig de 2010 No hi ha comentaris

DetingutAgents de la Guàrdia Civil han detingut 16 persones, totes elles integrants d’una organització dedicada al tràfic de cocaïna, l’activitat il·lícita de la qual havien estés en alguns municipis de la província d’Alacant, van informar ahir fonts d’aquest cos. A més, els efectius de l’institut armat van localitzar 700 grams de la citada substancia estupefaent i abundant documentació relacionada amb aquest grup ara desarticulat.

En el marc de l’operació anomenada “Benidorm”, la Guàrdia Civil de Calp i Moraira va aconseguir desmantellar aquesta organització, que es dedicava al tràfic de droga, principalment cocaïna, per a la seua venda al detall a Teulada, Moraira, Benissa i Benitatxell.

Les investigacions van començar al desembre de l’any passat, després que la Guàrdia Civil tinguera sospites de la possible ubicació en aquesta zona d’un grup de persones, de nacionalitats espanyola i colombiana, que suposadament estaven introduint a la comarca substancies estupefaents.

Després d’algunes setmanes d’investigacions, seguiments i anàlisis de diferents fonts, els agents van desplegar un operació, que s’ha desenvolupat en tres fases, segons les citades fonts.

La primera va tindre lloc el passat 15 de març a l’autopista AP-7, a l’altura de Benissa, quan la Guàrdia Civil va interceptar i va detindre “un proveïdor” d’Almeria quan suposadament es dirigia a subministrar droga als distribuïdors de Moraira. En la segona fase, realitzada el passat 10 d’abril, els agents van interceptar en el mateix peatge “uns proveïdors” procedents de València. Quatre registres domiciliaris posteriors, dos a València, un a Moraira i un altre a Benissa, van permetre intervindre 70 grams de cocaïna en roca i detindre tres persones més.

L’última part de l’operació, desplegada la setmana passada, va permetre la detenció d’un home quan efectuava el pagament d’una comanda de cocaïna a un proveïdor de Xàbia.

Font de la notícia: Diario Información

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/