Inici » Notícies » Successos

Investiguen la causa de l’incendi que va arrasar una nau del polígon de Benissa

25 de maig de 2013 No hi ha comentaris
Les flames arrasen la primera planta de la nau industrial

Les flames arrasen la primera planta de la nau industrial

La policia judicial està investigant quina va poder ser la causa de l’incendi que es va originar el dijous en la nau que l’empresa Suministros Hosteleros Benissa té al polígon industrial La Pedrera, al carrer Edison. L’alarma va botar poc abans de les nou de la nit i les flames van arrasar una part important, especialment a la primera planta.

Fonts del parc comarcal de bombers, a Dénia, van assenyalar ahir que van ser les brigades d’emergència les que van detectar el fum i el foc a la nau i es van encarregar en un primer instant d’intentar sufocar amb aigua l’incendi mentre arribaven els camions de bombers.

En les tasques d’extinció van participar al voltant de 30 efectius dels parcs de Dénia, Benidorm, Elx i Sant Vicent, als quals es van sumar les brigades d’emergència, protecció civil i agents de la policia local i de la guàrdia civil.

Durant tot el vespre van intervindre 13 vehicles de bombers i dues autobombes de les brigades forestals. A pesar que ahir ja estava controlat, encara quedaven xicotets focus que els bombers es van encarregar de remoure i sufocar per complet.

Segons les mateixes fonts del parc, al llarg del divendres van romandre un parell d’autobombes i alguns efectius per a vigilar el lloc.

Danys quantiosos

Els danys de l’incendi han sigut quantiosos, tot i que encara no s’han xifrat. Els bombers van comentar que la zona més afectada va ser la primera planta, en la qual l’estructura metàl·lica va cedir i es va enfonsar el sostre.

Després, les flames van passar a una altra zona, on els efectius van poder ja per fi controlar-les. Segons van apuntar, desconeixien el punt on es va originar el foc, un aspecte que haurà d’aclarir la investigació en curs.

L’empresa propietària va emetre ahir un comunicat en el qual agraïa les mostres de suport i en el qual explicava que “a l’espera dels informes dels pèrits de bombers i policia, s’han observats danys materials que afecten a la nau de la primera planta, quedant lliures de l’incendi la planta inferior i superior, on es troben les oficines i l’exposició”.

Per culpa del foc, l’empresa s’ha traslladat a una nau a pocs metres de l’actual, a l’antiga seu de Ros Casares. Ahir tots els departaments van romandre operatius i les instal·lacions de Dénia van funcionar amb normalitat.

Font de la notícia: Las Provincias

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/