Inici » Notícies » Successos

Els guàrdies civils declaren que el jutjat per matar dues prostitutes estava penedit

7 de novembre de 2012 No hi ha comentaris
L'acusat de l'assassinat

L’acusat de l’assassinat

Els guàrdies civils que van intervindre en la investigació del crim de dues prostitutes a Benissa han indicat que l’acusat es va mostrar penedit i plorava durant la seua declaració, segons van declarar ahir en la segona jornada del judici amb jurat popular que celebra l’Audiència alacantina.

L’acusat les va matar a ganivetades al seu domicili després d’haver sorprés una d’elles tractant de furtar-li i després es va lliurar i va confessar els fets. Els agents van assegurar que l’acusat presentava alguna lesió lleu en el moment en què es va presentar al quarter. Els cadàvers es trobaven a la casa, l’un al costat de l’altre embolicats en una manta i a l’interior d’una habitació que havia estat bloquejada amb uns pals de fregar. Així mateix, el saló de la casa va ser el lloc on els agents van poder trobar més restes de l’homicidi, encara que l’acusat havia netejat el pis abans d’anar a lliurar-se. No van trobar restes de cocaïna a la casa.

D’altra banda, un amic de l’acusat va declarar que va anar a buscar-lo preocupat a sa casa el dia del crim, perquè no s’havia presentat a treballar. A través de l’intercomunicador, aquest li va dir que no havia pogut anar perquè li feia mal el genoll. Aquest amic va assenyalar que el processat era consumidor habitual de cocaïna, però no era algú agressiu ni violent.

La parella d’una de les dones assassinades va assegurar que quan pel matí va veure que no havia tornat a casa es va començar a preocupar i va cridar al seu mòbil. Al principi, donava senyal i després el telèfon es va apagar.

Font de la notícia: Diario Información

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/