Inici » Notícies » Successos

Demanen 24 anys de presó per a l’acusat de matar dues prostitutes a Benissa

16 d'agost de 2012 No hi ha comentaris
El pressumpte homicida el dia que va declarar davant del jutge

El pressumpte homicida el dia que va declarar davant del jutge

Fa poc més d’un any que la localitat de Benissa es va veure sobresaltada pel doble crim de dues prostitutes que van ser matades a ganivetades. El presumpte autor dels fets era un veí del poble de qui ningú sospitava mai que fóra capaç de cometre tal acció. El jutjat de Dénia que va investigar els fets ja ha acabat la instrucció i ha remés el cas a l’Audiència d’Alacant perquè siga jutjat per un jurat popular.

Segons fonts judicials, la vista podria celebrar-se abans que acabe l’any. La fiscalia ha demanat per a l’acusat, Francisco Jesús C. C. de 32 anys d’edat, un total de 24 anys de presó per dos delictes d’homicidi, dotze anys per cada mort. El fiscal li ha aplicat un atenuant perquè l’acusat va anar a la Guàrdia Civil a confessar els fets quan ni tan sols havia estat denunciada la desaparició de les dues dones. La pena màxima a la qual es podia haver enfrontat per aquest delicte és de fins a 30 anys de presó.

Segons l’escrit d’acusació al qual ha tingut accés aquest diari, el fiscal reclama una indemnització de 90.000 euros per a cadascun dels hereus de les dues dones mortes, de nacionalitat guineana i nigeriana respectivament.

Els fets es van iniciar la matinada del 2 d’agost de l’any passat quan l’acusat va contractar els serveis d’una de les prostitutes en un club de Calp. La prostituta i el client van pactar ampliar el temps que anaven a passar junts a canvi de més diners, motiu pel qual van decidir traslladar-se al domicili de l’ara acusat. Just en aquell moment, va aparèixer una altra amiga de la dona i entre les dues li van proposar tindre relacions amb les dos.

La vetllada havia transcorregut amb normalitat i havia arribat a gitar-se al llit amb les dues, fins que a les 15.00h de l’endemà l’acusat es va alçar a beure aigua a la cuina. En tornar, va sorprendre a una de les dues dones al saló de la casa amb un sobre amb diners que, pel que sembla, havia furtat a aquest. Els crits de la discussió van alarmar l’altra dona que també es va presentar al saló. Segons l’escrit d’acusació, el processat va agafar un ganivet i va acabar amb la vida d’ambdues, a una de sis ganivetades i a l’altra de 19.

Font de la notícia: Levante-EMV

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/