Inici » Notícies » Successos

20 anys de presó per matar dues prostitutes a Benissa

20 de novembre de 2012 No hi ha comentaris

L’home que es va lliurar després de matar de 23 punyalades a dues prostitutes amb les quals acabava de mantindre relacions sexuals al seu domicili de Benissa ha sigut condemnat a 20 anys de presó i a indemnitzar les famílies amb una suma conjunta de 180.000 euros.

El processat, Francisco Jesús C.C., de 32 anys, va ser jutjat fa dues setmanes davant un jurat popular que va qualificar els fets de doble homicidi, que era el que demanava tant la fiscalia com la defensa, mentre que l’acusació particular demandava duplicar la pena en creure que van ser assassinats.

Encara que la fiscalia demanava 12 anys per cadascun dels crims, el president del tribunal ha rebaixat els anys al mínim previst per als homicidis en apreciar els atenuants de confessió i absència d’agreujants.

En la vista oral, Francisco Jesús C.C. va assegurar que se “li’n va anar el cap” i que se sent “molt penedit”, al mateix temps que va demanar perdó “per tot el dany causat” a les víctimes, de nacionalitat nigeriana i equatoguineana, i a les seues famílies.

Els fets van ocórrer després de la matinada del 3 d’agost de 2011 quan l’acusat es va dirigir a un club nocturn de Calp per a festejar que acabava de cobrar 900 euros, i va mantindre relacions a canvi de diners amb una de les víctimes, C.A.

Hores després, ambdós van decidir traslladar-se juntament amb una altra prostituta, J.P.I., al domicili de l’home en la propera Benissa per seguir amb les relacions, ara els tres junts.

L’endemà i després d’ingerir cocaïna i alcohol, una de les dones va eixir del dormitori per a anar al bany però el processat la va descobrir apoderant-se del sobre on guardava entre 300 i 400 euros que li sobraven del salari de la vespra.

Va començar una violenta baralla en la qual, segons la confessió, va tractar de “defensar-se” dels cops de puny de les dones amb un ganivet de cuina, amb el qual va apunyalar indiscriminadament “fins que (les víctimes) van quedar a terra”.

Font de la notícia: Diario Información

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/