Inici » Notícies » Societat

La Convenció de Penyes del València CF nomenarà a Pepe Ribes penyista d’honor de 2012

27 de juliol de 2012 No hi ha comentaris
Pepe Ribes

Pepe Ribes

La Convenció fitxa al “Flaco”.

Mauricio Pellegrino serà la gran atracció de la XVIII Convenció de Penyes del València CF que se celebrarà dissabte que ve a la Sala Rex Natura d’Alzira. El “Flaco” ha confirmat la seua presència a un acte que li fa especialment il·lusió perquè li permetrà retrobar-se amb la que fóra i ara torna a ser la seua afició. El tècnic argentí podria no assistir sol. Si la preparació del partit del Trofeu Taronja contra el Porto que es jugarà aquesta mateixa nit ho permet, també està prevista la presència dels quatre nous fitxatges del València: Fernando Gago, Andrés Guardado, Jonathan Viera i Joao Pereira. Seria la guinda perfecta a una festa que porta preparant l’Agrupació de Penyes durant els últims mesos i que no va a defraudar a ningú.

Una altra de les atraccions de la festa serà el trofeu de la Lliga de 2002. L’Agrupació de Penyes celebrarà el desè aniversari d’aquell títol apropant la copa als afeccionats perquè puguen recordar-la i fotografiar-se amb ella. A més, es treballa per a la presència d’alguns dels seus herois com, per exemple, Curro Torres. A més, es premiarà les tres millors fotografies d’aquella històrica celebració. La Convenció també retrà homenatge a Pepe Ribes, tal com va succeir la temporada passada amb Héctor Faubel. El regatista valencià i valencianista serà nomenat penyista d’honor de 2012 per l’expansió del valencianisme que ha fet pels mars de tot el món. Finalment, l’Agrupació també tindrà un bonic detall amb les tres penyes més actives de la temporada.

L’Agrupació va esgotar ahir els 1.200 tiquets que asseguraran el ple absolut. La festa començarà al migdia als jardins de la Sala Rex Natura. Allí s’instal·larà una carpa de recepció en la qual els penyistes podran gaudir de les ofertes culinàries i culturals dels col·laboradors de l’Agrupació. Després del menjar, arribarà el torn dels discursos i les sorpreses en un acte oficial que enguany comptarà amb nombroses novetat. Començant pel presentador. L’actor d’Alzira, Álex Gadea, —protagonista de “L’Alqueria Blanca” o “El Secreto de Puente Viejo” i valencianista confés— serà el director d’orquestra. També està previst que acudisca a l’acte el president del València, Manuel Llorente.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda al diari SUPERDEPORTE el 25 de juliol de 2012.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/