Comunicat

Reiniciem, PSOE i Compromís arriben a un preacord de govern

El carrer Desemparats de Benissa
El carrer Desemparats

Les forces polítiques de l’oposició han arribat a un preacord de Govern per a la propera investidura del dimarts 10 de Gener, i per al que resta de legislatura.

En les converses per a la investidura, qualificades de molt positives per ambient i voluntat negociadora, Reiniciem Benissa, PSOE, Compromís han consensuat un nou model d’organització de l’ajuntament, un major pes de les polítiques socials, la reducció de salaris dels càrrecs públics, les mesures més urgents per al municipi, i la necessitat de convertir l’ajuntament en un espai de participació ciutadana real, més eficient i més proper a les necessitats dels benissers i benisseres.

Aquest preacord de Govern ha de ser ratificat, en els propers dies, per les diverses assemblees de les forces polítiques signants.

Tanmateix, el tripartit s’ha posat en contacte amb Ciutadans, qui ha assistit a dos de les reunions, i se li ha facilitat una còpia del preacord esperant el seu recolzament al canvi.

La ciutadania de Benissa serà informada del contingut del preacord després de les assemblees i fòrum, donant el màxim respecte a les decisions d’aquests órgans.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?