Comunicat

Reiniciem Benissa valora el nou escenari polític

Logo de Reiniciem Benissa
Logo de Reiniciem Benissa

La plataforma ciutadana Reiniciem Benissa, davant de la dimissió de l’alcalde Juan Bautista Roselló el passat dilluns, fa les següents valoracions.

Per davant de tot, desitgem molta sort al senyor Roselló en les seues tasques polítiques a la Diputació d’Alacant i en la seua vida personal.

En la seua carta de comiat, el senyor Roselló fa un balanç absolutament positiu dels seus 18 anys de govern i diu que “ja era hora”. Reiniciem Benissa vol recordar que Roselló deixa un poble amb poques perspectives de futur, llastrat per la manca d’inversions i on les seua gent jove ha d’emigrar per aconseguir un treball digne. Deixa, no ho oblidem, un ajuntament sense cap direcció coneguda, sense projecte de govern ni per al poble, donat a la improvisació en les seues polítiques, poc flexible i participatiu, i amb una Comissió d’Investigació en marxa que ha detectat greus irregularitats en la contractació municipal.

Roselló diu que era l’hora, però des de Reiniciem es considera que amb els pressupostos per aprovar, un Pla General d’Ordenació Urbana pendent, la necessitat de reestructurar la plantilla de personal, una relació de llocs de treball pendent de finalitzar, uns departaments amb greus conflictes laborals, una administració coartada per les normatives estatals, sense pla d’emergències local malgrat que acabem de patir una alerta roja meteorològica… L’hora potser és bona pel senyor Roselló, però no per a la resta de la ciutadania de Benissa.

Just quan fa un any i mig el senyor Roselló va encapçalar la candidatura del Partit Popular amb el compromís no complit de dedicar-se íntegrament a l’alcaldia (i no a compaginar-ho amb les tasques de Cap de Gabinet del President de la Diputació) i sense que les seues votants pogueren preveure que passaria el relleu a un altre membre de la llista.

Reiniciem Benissa tenim ben present que som una iniciativa ciutadana que naix per aconseguir un canvi de cicle polític a Benissa, per a donar poder a la ciutadania i per a promoure la regeneració democràtica i la transparència més absoluta a l’Ajuntament. D’acord amb açò, i amb la responsabilitat que ens ha atorgat una gran part de la ciutadania, vam convocar una Reunió Oberta a tot el poble, el passat 19 de desembre, i ara estem en un procés de consulta interna de totes les persones membres del nostre Equip Promotor, a fi d’establir la direcció política a seguir per a la nova investidura per a l’alcaldia i per a la resta de la legislatura. Totes les opcions estan obertes i d’ací a poc temps farem pública la nostra posició i les actuacions a prendre.

Seguim fent poble.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?