Política

Reiniciem Benissa publica la seua proposta de marc bàsic per a un acord pel canvi

Logo de Reiniciem Benissa
Logo de Reiniciem Benissa

L’agrupació d’electors Reiniciem Benissa ha fet pública la seua proposta de marc bàsic per a un acord programàtic de govern on es detallen les línies mestres a seguir per a una possible unió de forces polítiques que aposten pel canvi.

El document fixa els principis d’actuació a seguir, sempre vetllant per la transparència i la participació ciutadana. A més, s’inclouen també els diferents punts del programa electoral que des de Reiniciem Benissa consideren prioritaris ara mateixa i que són urgents a resoldre des del punt de vista del benestar social i econòmic.

Per últim, el marc bàsic fa una proposta d’organització municipal, agafant com a eixos principals la coordinació dels diferents departaments de l’ajuntament, la presència de totes les formacions polítiques en tots els òrgans de govern per a millorar la transparència; i la reducció de dedicacions exclusives i parcials i la disminució de les indemnitzacions per assistència als plens, junta de govern i comissions; per a reduir la despesa econòmica en bona mesura front al model actual establert pel PP amb remuneracions desorbitades.

Reiniciem Benissa exposarà aquest marc bàsic a la resta de formacions polítiques que aposten pel canvi per al seu recolzament, tant en les reunions individuals que s’estan portant a terme com en la reunió conjunta del pròxim dimecres 3 de juny.

El contingut i resultat de totes aquestes trobades serà explicat en el V Fòrum Ciutadà que Reiniciem Benissa organitzarà el pròxim dijous 4 de juny a les 20.30h al Taller d’Ivars perquè els votants i simpatitzants de l’agrupació d’electors puguen decidir l’estratègia política a seguir.

Enllaç: Proposta de marc bàsic per a un acord programàtic de govern


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?