Política

Manolo Juan, nou secretari comarcal del PSOE de cultura i tradicions

La nova executiva comarcal del PSOE a la Marina Alta
La nova executiva comarcal del PSOE a la Marina Alta

Els socialistes de la Marina Alta van aprovar ahir dissabte la seua nova Executiva amb el suport del 95% dels delegats que han acudit al Congrés Comarcal, celebrat a Calp. Només dos vots en blanc han trencat la unanimitat al voltant de la llista que, paritària i plural, quant a la representació d’un gran nombre d’agrupacions a través dels membres triats, combina joventut amb experiència. Ha estat conformada atenent les característiques de perfils determinats per a fer-la funcional.

El dianenc Jaime Sendra serà el president, acompanyat per Pepa Pons del Verger, una de les militants socialistes amb més experiència de la comarca. La mà dreta de Mengual, ostentant la Secretaria d’Organització, serà la calpina María José Femenia. També Calp estarà representat per Ascen López, en la Secretaria de Participació Ciutadana i Transparència; i Marco Bittner, secretari de Medi Ambient i Parcs Naturals. Xaló, amb Josette Rus i Marbel Avellà obté representació en les secretaries d’Ocupació i Reactivació Comarcal.

Xàbia tindrà tres representants amb Montserrat Villaverde, Cesc Camprubí i Esperanza Morais ocupant les secretaries d’Igualtat, Turisme i Estudis i Programes, respectivament; així com Dénia, ja que Paco Roselló, Sandra Gertrudix i Ángel Serrano també formaran part de l’equip i seran els secretaris d’Acció Electoral, Empresa i Indústria i Comunicació. Completen la llista l’ondarenc Francesc Antoni Giner, secretari d’Urbanisme Sostenible, Infraestructures i Recursos Hídrics; el benisser Manolo Juan, secretari de Cultura i Tradicions; el teuladí Héctor Morales, secretari de Sanitat i Benestar Social; la pedreguera Rosa Avellà, secretària de Joventut; i Joanvi Fornés de la Xara, secretari d’Educació i Esport.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?