Política

Juan Bautista Roselló escalfa motors per a entrar com a diputat autonòmic a Les Corts Valencianes

Juan Bautista Roselló al seu despatx de la diputació
Juan Bautista Roselló al seu despatx de la diputació

El batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, ja està situat virtualment en el primer lloc d’eixida com a diputat autonòmic per Alacant a les Corts Valencianes en el cas que es produïra un altre cessament o renúncia.

Hui s’ha conegut que Luís Díaz Alperi, exbatle d’Alacant i diputat autonòmic, ha presentat la seua renúncia “per motius de salut”. Alperi, en tot cas, estava en el punt de mira per la seua imputació en el Cas Brugal i la recent decisió del PP Valencià d’apartar dels seus càrrecs als imputats en casos de corrupció. L’exbatle d’Alacant es suma així a la dimissió el passat 21 de març de Milagrosa Martinez, també diputada autonòmica i imputada pel Cas Gürtel. Tot plegat ha fet que Juan Bautista Roselló passara d’estar en la quarta posició fa poc a avançar dos llocs en la taula de suplents.

No obstant això, el batle de Benissa es troba virtualment en primera posició, ja que qui deuria substituir a Alperi és Virginia Romero, actualment senadora, per la qual cosa es preveu que no accepte l’escó en les Corts i d’aquesta manera còrrega la llista una posició més,  sent la número dos, l’exbatllesa de Polop de la Marina, María Dolores Zaragozá, qui el substituïsca.

Cal recordar que a hores d’ara encara queden tres diputats autonòmics per la circumscripció d’Alacant que estan imputats per casos de corrupció, entre ells el diputat benisser David Serra.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?