Inici » Notícies » Política

El regidor de Benissa, Xavi Tro, triat secretari d’organització comarcal de Compromís

29 de gener de 2013 No hi ha comentaris
L'Executiva comarcal de Compromís

L’Executiva comarcal de Compromís

L’Assemblea comarcal de Compromís, celebrada el dissabte passat a Gata de Gorgos, va elegir, per unanimitat, la candidatura a la comissió executiva encapçalada pel també secretari comarcal del Bloc, el denier Enric Vengut, convertit així en el nou portaveu comarcal de Compromís a la Marina Alta, càrrec que compartirà amb Josep Nadal de Pego, representant de les persones adherides directament a Compromís, qui serà coportaveu. El regidor del grup municipal del Bloc de Benissa – Coalició Compromís serà el secretari comarcal de Compromís, càrrec que compaginarà amb el del Bloc a la comarca, on també és secretari comarcal, a més de Conseller Nacional de la formació nacionalista.

Executiva comarcal de Compromís Marina Alta al complet:

Portaveu: Enric Vengut.
Co-portaveu: Josep Nadal, del col·lectiu de Pego, és una de les persones no adscrites a cap dels partits.
Organització: Xavi Tro, portaveu a l’Ajuntament de Benissa
Finances: Miquel Pastor, portaveu a l’Ajuntament d’Orba
Formació: Eva Buigues del col·lectiu de Poble Nou de Benitatxell.
Política municipal: Sergi Ferrús, alcalde de Pedreguer.
Implantació i acció electoral: Josep Rovira, del col·lectiu de Xàbia i membre adjunt de l’executiva nacional de Compromís.
Acció electoral: Dàmaris Soler, del col·lectiu d’Ondara.

Sectorials: Nando Nuñez, del col·lectiu de Xàbia i membre d’Iniciativa del Poble Valencià, i coordinador de moviments socials i estudiantils de Joves amb Iniciativa, serà el cap d’aquesta àrea. Sanitat i educació: Conxa del Ruste, portaveu a l’Ajuntament de Pego. Economia: Xavier Pons, exregidor d’Ondara i exsecretari comarcal del BLOC. Medi ambient: Pepa Chorro, portaveu a l’Ajuntament de Xàbia. Moviments socials: Maite Far, regidora a Benidoleig. Igualtat: Maria Silvestre, secretaria d’organització dels joves del BLOC a la comarca i membre de la coordinadora nacional del Bloc Jove.

Comunicació: Gerard Fullana, regidor a l’Ajuntament de Xaló.

Dita Assemblea ha estat un èxit d’assistència degut a que bona part de la militància del Bloc i Iniciativa de la comarca, a més dels afiliats directament a Compromís s’han mobilitzat per tal de recolzar aquesta Comissió Executiva, que farà encara més visible la marca política Compromís.

Aquestes persones que sense estar en cap formació política han mostrat la seua voluntat de treballar amb COMPROMÍS, una nova forma de fer política que està apropant a la coalició cada vegada més persones.

El ja portaveu de la coalició a nivell comarcal, Enric Vengut va instar als militants i simpatitzants a aprofitar este procés de consolidació per “fer una crida a la ciutadania i fer-la particip d’aquesta gran revolució democràtica que entre tots i totes anem a provocar”. Per finalitzar la intervenció va afirmar que “des de les bones polítiques i estant al servei de les persones, des del treball de base, aconseguirem escampar el sentiment d’esperança que em destapat en la societat valenciana per assolir un present i futur més digne”.

Per la seua banda, la diputada per les comarques d’Alacant a les Corts valencianes Mireia Mollà, qui va assistir a l’Assemblea, va fer un repàs a l’actualitat política valenciana destacant “la falta de seriositat i credibilitat del govern de Fabra que compta en les Corts amb una banqueta completa de diputats imputats per greus casos de corrupció, i que a dia de hui continuen gestionant encara diners públics”.

Mollà també va insistir en revelar-se des d’esta plataforma ciutadana, fent menció a COMPROMÍS, “per a que este digne poble que ja fa massa temps que està maltractat, faça callar aquells que durant tant de temps han exercit un poder de censura, d’imposició i d’injustícia”.

En breu, a Benissa, també es farà l’Assemblea local de COMPROMÍS on triarem executiva, a més del representant que li pertoca al nostre municipi per al Consell General de COMPROMÍS, màxim òrgan de la coalició entre congressos.

Cal assenyalar també que la coalició farà aquest dissabte a Benissa una jornada de formació per a càrrecs públics de la marina alta a càrrec de Josep Lluís Romero, membre del grup parlamentari COMPROMÍS a les Corts Valencianes, oberta també a tota la militància.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/