Política

El PSOE de Benissa publica el seu calendari d’actes electorals

Manolo Juan,   candidat a la batlia de Benissa
Manolo Juan, candidat a la batlia de Benissa

Comença la campanya per a les eleccions municipals del 24 de maig i l’agrupació socialista de Benissa amb el seu candidat, Manolo Juan, es posa en marxa amb una llarga llista d’activitats de les quals aniran informant.

Després de la tradicional pegada de cartells a les 0 hores del dia 8, el dissabte 9 els candidats socialistes van repartir roses al mercat.

Per a hui dilluns 11, a les 17.30h a l’Aula del Mar, junt a l’Oficina de Turisme de La Fustera, serà el moment de presentar les propostes del programa socialista als residents de la zona costanera de Benissa.

L’acte principal de la candidatura socialista tindrà lloc al Taller d’Ivars el divendres 15 a les 20h. En aquest miting es presentarà la candidatura i el programa a tot el poble de Benissa.

El candidat a l’Alcaldia, Manolo Juan, assistirá als dos actes principals de la campanya socialista per a les autonòmiques. El dia 9, per la vesprada, a Dénia junt a Ximo Puig, i la resta de candidats de la Marina Alta. El dia 16 tindrà lloc l’acte central de la campanya a la plaça de bous de València amb Pedro Sanchez i de nou Ximo Puig. Per a acudir, l’agrupació de Benissa posa autobusos a disposició de qui vulga anar. Cal reservar plaça en la seu del carrer S. Nicolau, de 7 a 9 de la vesprada o al telèfon 692066511, abans del dia 14.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?