Inici » Notícies » Política

El PSOE critica els 440.000 euros de despesa en sous de regidors i càrrecs de confiança

26 de febrer de 2009 No hi ha comentaris

El Partit Socialista de Benissa reeditarà el butlletí informatiu Bèrnia amb la finalitat d’acostar als ciutadans les iniciatives del grup i les propostes de l’executiu local. El primer número, que eixirà al carrer dissabte que ve, té com a primer titular la crítica al cost que comporten per a l’Ajuntament els quatre regidors alliberats, les dues dedicacions exclusives i els onze assessors de l’equip de govern. Segons va denunciar el sotssecretari dels socialistes benissers, Miquel Crespo, “aquests sous costen al poble de Benissa 73 milions de pessetes, és a dir, 440.000 euros a l’any”.

Per a Crespo, “la frustració d’un nou govern que va impedir sobretot el PSD han tingut com a recompensa una dedicació exclusiva i el nomenament de dos càrrecs de confiança que componien la llista del PSD”. Segons les dades publicades en la revista, l’actual equip de govern ha duplicat el nombre d’assessors directes. A més, el butlletí fa un repàs a l’activitat del PSOE. També es ressenyen les “promeses incomplides del govern local com l’aparcament, el nou ajuntament o la seu de la policia autonòmica” i les inversions de la resta d’administracions.

Amb tot, el líder socialista, Vicent Cabrera, va manifestar que la intenció fonamental del projecte és “arribar a la ciutadania tant en forma de crítica com en propostes positives”. Els socialistes van assegurar que el 80% dels ciutadans de Benissa no té interés en la política però, amb la intenció de millorar la interactivitat amb els seus veïns, l’agrupació publicarà diversos llocs web.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/