Política

El PSOE avala un nou govern amb Abel Cardona com a alcalde de Benissa

Abel Cardona
Abel Cardona

El PSOE mou fitxa a Benissa. I ho fa amb la intenció que siga Abel Cardona (Reiniciem) qui seguisca al capdavant de l’Equip de Govern a l’Ajuntament de Benissa. Carol Ivars, la nova número 1 socialista després de la renúncia de Manuel Juan, ha sigut clara aquest divendres en declaracions a Ràdio Litoral Cadena Ser, després d’una valoració “responsable”.

Explica l’encara regidora en funcions de Comerç o Sanitat que les dos edils que conformen la representació socialista (ella i Marina Renner Jorro) votaran la candidatura d’Abel Cardona, perquè la seua intenció és la de donar suport a un govern progressista, “des de la responsabilitat i sense demanar res a canvi”. No obstant això, Carol Ivars avança que la seua intenció inicial és la de no formar part del possible equip de govern que resulte, quedant obertes a la possibilitat de poder gestionar alguna regidoria sí se’ls requereix aqueixa col·laboració.

Mentre el PP segueix a l’espera d’esdeveniments, la possible continuïtat de l’equip de govern del canvi continua guanyant suports, amb aquesta confirmació dels socialistes de Benissa. Compromís va assegurar després del 26M que també tendien la mà a un futurible govern progressista, si bé ahir van apuntar certes crítiques a les maneres, sol·licitant una major urgència en les formes i en les negociacions. “Encara és possible”, podia llegir-se en el seu últim comunicat. Aquest divendres s’esperen noves conversacions entre Compromís, Reiniciem, PSOE i Cibe, tal com ja va ocórrer dijous passat a la nit.

Isidor Mollà, com a líder de Cibe, continua posicionant-se com la clau que resolga la incògnita, aquest dissabte a partir de les 12.00 en el Taller d’Ivars. Mollà compta amb anys d’experiència en la política local, tant en el govern com des de l’oposició, i aquest fet pot determinar el futur de Benissa. Reunida ja la seua formació tant amb el bloc progressista com amb el PP, seua és l’última paraula, excepte sorpresa de Compromís.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?