Política

El PSD aposta per una indústria alternativa al turisme local

Dimecres a la nit es va fer la presentació oficial de la candidatura del Partit Social Demòcrata (PSD), encapçalat per Paco Montagut, actual regidor d’Esports. L’acte es va fer a les instal·lacions de l’Arxiu Municipal i el cap de llista del PSD va presentar a tots els membres d’una llista que barreja renovació i experiència. De número dos va Mari Carmen Ripoll, que va portar durant un temps la Regidoria de Personal, i de tres José Moreno, un treballador autònom coneixedor de la problemàtica de la zona costanera. Entre els assistentes estava Juan Sancho, candidat a l’Alcaldia pel PSD a Dénia i número u en la candidatura a les Corts Valencianes per Alacant.

Una de les propostes que defensa Montagut és la recerca d’una alternativa a l’economia, que es nodreix exclusivament del turisme. Cal, en la seua opinió, buscar noves opcions, que passarien per un tipus determinat d’indústria compatible amb les necessitats de la ciutat. “Per això cal posar-se a treballar, buscar coses i oferir noves alternatives”, segons va dir el líder del PSD. Per una altra banda, els socialdemòcrates són partidaris de mantindre el model de creixement urbanístic actual perquè, al seu entendre, “Benissa és un model a seguir”.

El líder del PSD no va descartar repetir el pacte amb el PP de Roselló per a treballar per Benissa allunyat de les consignes dels grans partits nacionals. Sobre una possible reconciliació amb el PSPV, va dir que “quan el vaig abandonar va ser perquè m’imposaven coses des de la direcció del partit, gent que no era de Benissa”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?