Política

El PP presenta la seva llista per a les eleccions de 2011

Foto dels membres del PP - 2011
Candidatura del PP - Eleccions 2011

Més de 200 persones van acudir anit al Saló d’Actes de la Seu Universitària per a conèixer als membres de la llista per a la candidatura del Partit Popular de Benissa.

En un saló abarrotat de públic, va prendre la paraula Josefina Ivars, com a Presidenta del Comitè Electoral encarregat de l’elaboració de la llista. La presidenta, en un to visiblement emocionat, va destacar que havien hagut de treballar molt dur i prendre decisions molt importants, però que una vegada realitzada la seua tasca tots se sentien molt satisfets i orgullosos, amb la certesa d’haver elaborat la millor llista que podien esperar.

A continuació va prendre la paraula el candidat a l’Alcaldia i actual Alcalde de Benissa, Juan Bta. Roselló, qui en primer lloc va centrar el seu discurs en els assoliments durant els anys de la seua gestió al capdavant de l’Ajuntament, per a a continuació realitzar un esbós del seu programa electoral. Va finalitzar la seua intervenció amb la presentació del seu nou equip.

Segons les seues paraules “El Partit Popular té el millor equip, amb un grup de persones que acumula experiència i maduresa amb joventut i renovació. Són persones assenyades i amants de Benissa. Homes i dones amb diferents perfils: professionals, treballadors, empresaris, comerciants,…. Tots compromesos amb el seu poble. Compte amb el millor equip que podria somiar, estic molt content, orgullós i satisfet de la llista que  hem preparat”

A continuació els va ser cridant seguint l’ordre de la llista perquè l’acompanyaren en l’escenari. L’acte va concloure amb les paraules del més jove de la llista, Arturo *Poquet, qui va parlar en nom de tots els seus companys, felicitant al candidat i als membres del comitè electoral per l’equip de persones que havien proposat. “Un grup de persones compromeses, il·lusionades, treballadores, honrades i sensibilitzades amb les preocupacions i necessitats dels ciutadans de Benissa.”

A continuació, la llista completa del PP benisser:

  1. Juan Bautista Roselló Tent
  2. Pepa Martí Sendra
  3. Arturo Poquet Ribes
  4. Francis Capó Ausina
  5. Francesc Xavier Estupiñá Pastor
  6. Raquel Soliveres Fullana
  7. Jorge Ivars Fenoll
  8. Gloria Ivars Martínez
  9. Miquel Cabrera Ribes
  10. David Ivars Ivars
  11. Lorena Ivars Santacreu
  12. María Llopis Sendra
  13. Juan Pineda Ivars
  14. Daniel Capó Fritz
  15. Miriam Moll Llobell
  16. Silvia Pineda Cardona
  17. David Serra Cervera

Reserves

  1. Gema Femenía Crespo
  2. Camilo Cabrera Cabrera
  3. María Teresa Martí Gilabert

Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?