Política

El PP presenta la seua llista electoral atiant la por a un quatripartit a Benissa

Candidatura del PP de Benissa a les eleccions municipals de 2015
Candidatura del PP de Benissa a les eleccions municipals de 2015

El Partit Popular de Benissa ha presentat la seua llista electoral esta nit a la Seu Universitària de La Marina. Un encontre amb militants i simpatitzants que ha comptat amb la presència del teuladí José Císcar, diputat autonòmic i president del PP a la província d’Alacant.

En primer lloc ha prés la paraula Arturo Poquet, secretari general del PP, per a indicar que el partit tenia la millor llista que es podia esperar. El secretari també ha afegit que s’ha fet més amb menys a l’ajuntament, sent dialogants amb l’oposició i apostant per la transparència. Per últim ha indicat que es sentia orgullós de formar part d’un equip unit amb molt bon ambient de treball.

La intervenció del batle

A continuació ha pujat a l’escenari Juan Bautista Roselló, batle de Benissa, qui ha manifestat que les polítiques socials havien sigut una prioritat en aquesta legislatura i afegint que Benissa estava econòmicament millor que mai, i que tot això no s’haguera pogut aconseguir sense un govern estable.

Juan Bautista Roselló ha indicat que només existeixen dos opcions a Benissa, el PP i un quatripartit format per diferents partits, als quals ha qualificat, tot i que sense esmentar cap nom, com a “d’esquerres, nacionalista i d’esquerres, moviment alternatiu i d’extrema esquerra i un altre que no sé ni què és que abans era del CDS i després del CIBE”.

El batle ha conclós la seua intervenció indicant que aquest quatripartit anava a tirar a perdre tot el que havia aconseguit el PP local. Roselló ha acabat la seua intervenció amb el lema “El còctel Molotov o nosaltres”.

La intervenció de José Císcar

José Ciscar ha conclós l’acte afegint tot el que havia aconseguit el PP, a nivell autonòmic i estatal, en uns temps molt difícils per a governar. Ha indicat que governar no era fàcil i ha avisat contra els partits populistes com Podemos que fan promeses que després no es podran complir.

Pel que fa a nivell local, ha indicat que just abans de l’acte de hui s’havia reunit amb el batle per a valorar les diferents candidatures que s’han presentat a Benissa i que la seua conclusió era que “a Benissa no cal jornada de reflexió”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?