Política

El PP de Benissa no aconsegueix la majoria absoluta i obri la possibilitat d’un pacte entre la resta de forces

Relació de forces polítiques a Benissa després de les eleccions locals de 2015
Relació de forces polítiques a Benissa

El Partit Popular de Benissa ha repetit els resultats de 2011 amb 8 regidors i 1950 vots, els mateixos que les passades eleccions. La diferència en aquesta ocasió és que els populars no comptaran amb el suport del PSD per a formar equip de govern, per la qual cosa s’obri la possibilitat d’un pacte entre la resta de forces polítiques.

El PP ha perdut només un centenar de vots des dels passats comicis, acusant molt poc el desgast de govern, tot i que previsiblement també s’haja produït un transvasament d’antics votants del PSD cap a aquesta formació. Els populars obtenen 1253 vots a Benissa en les eleccions autonòmiques

Reiniciem Benissa, que participava per primera vegada a les eleccions locals, ha sigut la formació més votada de l’oposició amb 863 vots i 3 regidors. Reiniciem supera així al PSOE, el qual ha obtingut també 3 regidors i 672 vots. Els socialistes perden la meitat dels vots que van obtindre a les eleccions de 2011, quan llavors van obtindre 1272 vots.

Per altra banda, Compromís per Benissa millora els seus últims resultats i tindrà 1 regidor més, passant d’1 a 2 i aconseguint 503 vots. A nivell autonòmic, Compromís obté 1155 vots a Benissa.

Per últim, una altra de les novetats en aquests comicis és l’entrada de Ciutadans a l’Ajuntament de Benissa amb 1 regidor i 417 vots; i la tornada d’Isidor Mollà a la política activa.

Així les coses els regidors que formaran part de la pròxima legislatura 2015-2019 a l’Ajuntament de Benissa són els següents:

  1. Juan Bautista Roselló Tent (PP)
  2. Arturo Poquet Ribes (PP)
  3. Josefa Martí Sendra (PP)
  4. Gloria Ivars Martínez (PP)
  5. Jorge Ivars Hinojo (PP)
  6. Francisco Cabrera Sellés (PP)
  7. Francis Esquerdo Giner (PP)
  8. Adrián Ivars Pastor (PP)
  9. Abel Cardona Castell (Reiniciem Benissa)
  10. Belén Ivars i Ribes (Reiniciem Benissa)
  11. Fernando López Corsi (Reiniciem Benissa)
  12. Manuel Juan Giner (PSOE)
  13. Carol Ivars Arlandis (PSOE)
  14. Domènec Miralles Molines (PSOE)
  15. Francesc Xavier Tro Molines (Compromís)
  16. Mari Carme Ronda Abad (Compromís)
  17. Isidor Mollà Carrió (Ciutadans)

[eleccions2015/]


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?