Política

El benisser David Serra integrarà el comité de campanya del PPCV a les Generals

David Serra
David Serra

La batllessa de Dénia, Ana Kringe, i el batle de Calp, César Sánchez, formaran part del comitè de campanya del PPCV per a les eleccions generals que se celebraran el 20 de novembre.

Segons van informar ahir fonts del PP de Dénia, la presidenta local està inclosa dins de l’organigrama de campanya que dirigeix el secretari general, Antonio Clemente. En concret, el treball de la batllessa serà a les Àrees Sectorials, comitè que es troba sota la direcció de la diputada al Congrés per Castelló, Andrea Fabra.

Aquestes fonts van assegurar que Kringe “aportarà” el seu granet d’arena “a la gran victòria del PP” a Espanya, per la qual cosa l’estructura local ja està treballant per posar en marxa el comitè de campanya local, càrrec que ostentarà José Vicente Benavente.

Per la seua banda, el batle calpí, César Sánchez, es troba en el grup de treball de Noves Tecnologies i campanya a la xarxa, juntament amb Luis Santamaría, Adrián Ballester, exdirector de l’Ivaj) i Rafael Peset entre d’altres. Cal recordar que Sánchez ja ostenta un lloc semblant dins de l’executiva regional del partit.

A més, el benisser David Serra, ha sigut designat coordinador adjunt de la campanya electoral, així com el teuladí Raúl Dalmau, que s’integra en l’equip de treball de Noves Generacions.

D’altra banda, els populars de Dénia van celebrar divendres passat un sopar d’estiu amb militants i simpatitzants. El motiu d’aquesta trobada va ser agrair-los el suport prestat al partit durant les eleccions locals del 22 de maig. Més de 200 persones van assistir a aquest sopar. Van poder tastar la fideuà gegant que va ajudar a elaborar el mateix regidor de Festes, Paco Arnau.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?