Política

El benisser David Serra declara al jutjat pel finançament il·legal del PP

David Serra
David Serra

Serra: “El jutge ha vist que tot es va fer correctament”

L’exvicesecretari d’organització del PP assegura sentir-se “content” i “tranquil” després d’haver declarat al TSJ per la causa del presumpte finançament il·legal del PP.

L’exvicesecretari d’organització del PP valencià, David Serra, ha assegurat que el magistrat que investiga un presumpte finançament irregular del seu partit ha pogut comprovar durant la seua declaració que “tot” es va fer “correctament”.

Serra, actual diputat autonòmic i dirigent regional del PP fins al passat cap de setmana, en què es va renovar l’executiva d’aquesta formació, ha prestat declaració durant unes tres hores i, igual que la resta dels seus companys de partit imputats, ha contestat a les preguntes de totes les parts, excepte a les formulades per l’acusació popular, exercida pel PSPV-PSOE.

“He contestat a totes les parts menys al PSPV per motius obvis; tot el món sap per què no se li contesta”, ha manifestat als periodistes quan abandonava el Palau de Justícia. Serra ha contat a més que es queda “molt tranquil i content” després de declarar.

L’exdirigent dels populars valencians ha estat interrogat en relació amb dues de les tres peces que conformen la causa: presumpte delicte electoral durant els comicis autonòmics de 2007 i presumpta falsedat documental en les eleccions generals de 2008.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?