Política

El batle de Benissa rebrà 43.765 euros cada any

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari LAS PROVINCIAS el 7 de juliol de 2007:

El batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, està disposat a renunciar al seu sou de batle, xifrat en 43.765 euros i passar a cobrar el seu salari com a diputat. Això sí, ho farà una vegada es constituïsca la Diputació i sàpiga si té alguna dedicació. Si la tinguera cobraria entre 48.000 i 50.000 euros.

Així ho va constatar ahir Roselló després del ple en què es van aprovar els salaris del batle i dels regidors amb dedicació exclusiva, que seran Paco Montagut del PSD, José María Serna i Josefina Ivars. Aquests percebran un sou brut per any de 32.831 euros.

Aquestes retribucions no van comptar ni amb el suport dels socialistes ni dels regidors del Cibe-Bloc. De fet, des del PSPV es va instar el batle perquè continga la despesa amb la finalitat d’aportar l’equilibri a les arques municipals.

Quant als tres regidors amb dedicació exclusiva, cal dir que al seu sou sumaran els extres per la seua assistència al ple (200 euros), mesa de contractació i comissions informatives, un import econòmic que rebran igual que la resta de regidors de la Corporació municipal.

La regidora de Policia, Protecció Civil, Jutjat i Festes, Raquel Soliveres cobrarà 16.415 euros bruts cada any.

A les queixes dels grups de l’oposició, el portaveu popular, José María Serna va contestar que un regidor amb dedicació exclusiva a Benissa està cobrant amb aquest sou l’equivalent a 1.648 euros per mes. El que suposa, va dir Serna, “rebre 10 euros per hora en una jornada laboral normal”.

El batle va assegurar durant el transcurs del ple, que els sous s’adeqüen a la normativa de la Federació Valenciana de Municipis que fixa que el salari dels regidors amb dedicació exclusiva ha de ser un 25% inferior al del batle.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?