Política

El batle de Benissa cobrarà entre 45.000 i 51.000 euros com a diputat

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari LAS PROVINCIAS el 20 de juliol de 2007:

El popular, Juan Bautista Roselló, renunciarà al seu sou com a batle de Benissa, xifrat en 43.765 euros anuals i rebrà la retribució d’entre 45.000 i 51.000 euros com a diputat provincial.

Aquesta decisió la va prendre ahir mateix en conèixer que serà el responsable de l’Àrea d’Arquitectura de la Diputació d’Alacant i, a més, ostentarà el càrrec de vicepresident de la Comissió Informativa i Especial de Comptes.

La seua renúncia a cobrar de les arques municipals suposarà una estalvi per al municipi del qual és batle.

Roselló va explicar que el seu treball com a diputat d’Arquitectura girarà entorn de l’execució de projectes i el manteniment dels edificis públics de la Diputació Provincial.

Una responsabilitat a la qual el batle de Benissa també ha de sumar la de vicepresident de la Comissió Informativa i Especial de Comptes d’Infraestructures i Obres públiques. En aquest cas, el batle de Benissa supervisarà els plans d’obres i serveis en els municipis de la província d’Alacant.

Roselló va admetre estar orgullós d’ostentar aquest càrrec ja que, segons va dir, és una oportunitat de servir als interessos de tots els veïns de la Marina Alta des d’una perspectiva de mires més àmplia, ja que tindrà contacte directe amb la resta de batles de la comarca.

Satisfacció

De fet, Roselló va recordar que la Diputació Provincial és “l’Ajuntament dels ajuntaments”, a més d’una institució que s’ocupa “de qüestions de vital importància per als municipis”.

Una altra de les coses que va voler deixar clara el batle és que “no descurarà el seu deure a l’ajuntament de Benissa, sinó tot el contrari” ja que, va afegir, prestarà una especial atenció a les qüestions d’àmbit local.

Roselló va recordar amb emoció el moment en què va prendre possessió del seu càrrec com a diputat provincial, el passat 14 de juliol.

Actualment, la comarca de la Marina Alta compta amb tres diputats provincials. El socialista, Paco Carrió, i els populars, Juan Roselló que actualment és també regidor a Calp i que es responsabilitzarà de l’Àrea de Promoció i Desenvolupament Econòmic, i Juan Bautista Roselló, batle de Benissa.

El diputat de PP ja va mostrar la seva disposició a renunciar al seu sou de batle en el ple celebrat a principis d’aquest mes.

Una sessió en què es van anunciar els sous del batle i dels tres regidors amb dedicació exclusiva, que són Paco Montagut del PSD, José María Serna i Josefina Ivars, que percebran un sou brut per any de 32.831 euros. Aquestes retribucions no van comptar ni amb el suport dels socialistes ni dels regidors del CIBE-Bloc. Quant als tres regidors amb dedicació exclusiva, cal dir que al seu sou sumaran els extres per plenari, mesa de contractació i comissions informatives.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?