Comunicat

Comunicat de Compromís Benissa: Compromís i PSOE arriben a un principi d’acord per a un govern de canvi a Benissa al que esperen que es sume Reiniciem i Ciutadans

Logo de Compromís
Logo de Compromís

Compromís i PSOE han arribat hui a un principi d’acord per a possibilitar aquest dissabte un nou govern a l’Ajuntament de Benissa, les dos assemblees han ratificat l’acord amb el que s’està treballant conjuntament des del passat 3 de juny entre Reiniciem, PSOE, Compromís i Ciutadans.

Valencianistes i socialistes han donat aquest primer pas veient que les negociacions a quatre bandes s’han quedat totalment estancades, sobretot per part de Reiniciem, un nou pas que done un últim impuls que impedisca que el Partit Popular continue governant Benissa després de 16 anys, pel que esperem es sumen a aquest acord, tant Reiniciem com Ciutadans, bé formant part del nou govern municipal o bé donant suport en el ple d’investidura del dissabte.

En aquest ple, el candidat a recolzar seria Manolo Juan, del PSOE, que cediria l’alcaldia als dos anys al candidat de Reiniciem si finalment decideixen sumar-se al govern municipal, o als dos anys i mig, al candidat de Compromís, si Reiniciem només dona suport al govern de canvi i decideix quedar-se a l’oposició.

Per part nostra, el nostre candidat Xavi Tro, seria el primer tinent d’alcalde i Compromís gestionaria algunes regidories com: Cultura, Festes, Esports, Serveis, Igualtat, Participació Ciutadana, Serveis Socials i/o Gent Gran. L’acord també preveu oferir la gestió de regidories a tots els grups municipals i la presència de totes les forces polítiques a la Junta de Govern. Amb aquest acord el PSOE i Compromís continuen amb la tradició de pactes de governs de progrés ja tancats a la comarca entre valencianistes i socialistes en municipis com Dénia, Ondara, Pedreguer, Els Poblets o Alcalalí, entre altres.

Després d’aquest principi d’acord, ara són Reiniciem i Ciutadans, els que abans d’aquest dissabte hauran de decidir si permeten que el PP continue governant Benissa durant quatre anys més o opten per recolzar un govern de progrés que vaja amb sintonia en els nous temps de canvi a la majoria de les institucions, a la Generalitat, i abans que acabe l’any, amb tota seguretat, al govern de l’Estat, després de tants anys de patir governs conservadors i de dretes.


Comentaris a la notícia

juan

El que va criticar a montagut, pero va fer el mateig.
Com els programes electorarls no els vas poder llegir pega una miraeta als vots locals i als autonomics.

Despres te fas tu la pregunta.


uno més pel canvi

I este xic és el que deia que volia contactes i pactes a quatre bandes i no a dos com va encetar reiniciem al principi per tal de vore coses en comú. Ah, clar! és que així tenint l'alcaldia és una altra cosa. A Valencia han tingut 24 anys a Barberà i ací a Benissa tindrem 24 anys a Barbareta. No veus que el poble ja està fart de vore les mateixes cares sempre?


Voleu deixar un comentari a la notícia?