Comunicat

Comunicat de Ciutadans: C’s votarà la candidatura d’Abel Cardona en el ple de demà per a facilitar el canvi de govern a Benissa

Logo de Ciutadans
Logo de Ciutadans

Davant la celebració demà per la vesprada d’un ple extraordinari a l’Ajuntament de Benissa per a l’elecció de nou alcalde, els òrgans del Ciutadans de Benissa han analitzat el nou escenari polític que s’ha generat amb la dimissió de Juan Bautista Roselló Tent, i ha pres les següents determinacions amb l’objectiu de renovar i donar un nou impuls a la nostra ciutat i d’anteposar els interessos dels ciutadans de Benissa per al que queda de legislatura:

  1. Facilitar el canvi de govern amb el nostre vot afirmatiu a la candidatura a l’alcaldia d’Abel Cardona, de Reiniciem, que encapçala la proposta que subscriuen el seu partit, el PSOE i Compromís.
  2. Ciutadans, per coherència amb els nostres plantejaments polítics, no ha subscrit ni va a subscriure el document signat pels partits que proposen un nou govern.
  3. Mantindre la posició independent que hem defensat en el primer any i mig de legislatura, la qual cosa ens permetrà decidir en cada ocasió el nostre vot en funció que les propostes de l’equip de govern que afavorisquen el desenvolupament econòmic i social de Benissa.
  4. Anem a exigir al nou govern que mantinga una postura de diàleg permanent amb el nostre partit i amb la resta de l’oposició; en cap cas van a disposar d’un xec en blanc per al que resta de legislatura. A partir d’ara hauran d’aprovar l’assignatura de governar amb transparència, consens i una acció de govern centrada en els ciutadans de Benissa i la millora de les seues condicions de vida.
  5. Definir unes propostes irrenunciables que Ciudatans va a exigir al nou govern, amb uns terminis concrets, que són els següents:
  • L’alcalde que isca triat, anualment haurà de presentar una moció de confiança, davant el ple.
  • Es dóna al nou equip de govern un termini de sis mesos perquè realitze els canvis necessaris en l’organització de l’Ajuntament i de la seua empresa pública Benissa Impuls per a millorar el seu funcionament enfront de les demandes de la ciutadania.
  • Inicialment, només tindrà dedicació exclusiva l’Alcalde, fins que no es presente un Pla d’Organització Municipal, amb repartiment de regidories, juntament amb el pressupost de 2017. La resta de regidors percebrà les retribucions per assistència a òrgans col·legiats fins que s’aprove el nou pressupost.
  • Redacció d’un Reglament Orgànic Municipal, en un termini de tres mesos, on s’incloga la participació de la ciutadania en la gestió de l’ajuntament.
  • Que el nou equip de govern es comprometa a dur a terme i complir els compromisos que acorde el Ple de la Corporació.
  • Que es consensue la figura del Coordinador el Pla General d’Ordenació Urbana de Benissa.
  • Que tots els documents dirigits a la ciutadania estiguen en les dues llengües oficials de la Comunitat Valenciana.

Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?