Inici » Notícies » Opinió

El Tribunal de Justícia de la Comunitat Europea recolza l’urbanisme Valencià, per Juan Bta. Roselló

17 de setembre de 2010 3 comentaris

Per fi s’ha fet justícia. L’urbanisme valencià ha estat recolzat per l’informe previ de l’advocat general del Tribunal de Justícia de la Comunitat Europea.

Aquest informe declara que les lleis urbanístiques valencianes són respectuoses amb el dret comunitari. Aquest informe és enormement positiu perquè demostra que totes les crítiques i atacs a l’urbanisme valencià eren infundades i per tant les lleis valencianes i les actuacions dels ajuntaments eren totalment correctes, a l’empara de dret comunitari.

El Partit Socialista haurà de rectificar i demanar disculpes per tot el dany que ha provocat a la Comunitat Valenciana i a un dels seus sectors econòmics més importants que és el de la construcció i l’obra pública.

No podem oblidar que a més de la crisi financera el sector de la construcció, que tantes empreses i empleats té, que és el que més treball ha donat en els últims anys, ha sofert per la dura campanya contra la seua imatge orquestrada amb la col·laboració del PSPV-PSOE.

Hui tots hem de felicitar-nos per aquest informe, perquè dóna seguretat jurídica per tots i estic convençut que serà un revulsiu perquè tornen les inversions a la nostra terra. També hem de felicitar a la Generalitat Valenciana, que en tot el procés ha demostrat el seu esforç i interès per millorar la legislació urbanística i fer-la cada dia més proteccionista amb els drets dels propietaris i amb el Medi ambient.

* Juan Bautista Roselló és batle de Benissa.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

3 comentaris»

 • Belén Ivars ha dit:

  Sanitat i sanitaris insuficients, dèficit de mestres en les escoles, malbaratament dels diners públics, cap explicació del govern davant acusacions més greus que aquesta (Gürtel), i espera que els ciutadans estiguem feliços tan sols perquè el tipus de creixement econòmic, que vostès van creure més apropiat, no és il·legal?
  Creu que el govern valencià, en l’actual situació econòmica (anava a dir nul·la, però seria més correcte dir negativa…), i amb la quantitat d’esguits corruptes que la rodegen, mereix felicitacions d’algun tipus?

  No ho crec…

 • Jaume Berenguer Moragues ha dit:

  En sus conclusiones de este jueves, el abogado general recomienda al Tribunal de Justicia desestimar el recurso de la Comisión y condenarle a pagar las costas. A su juicio, las directivas comunitarias sobre contratación pública no son aplicables a la legislación autonómica valenciana porque los planes de actuación integrada no son contratos público

  açò es un extracte de la noticia la original,per exemple, http://www.elpais.com/articulo/espana/abogado/general/Tribunal/Justicia/europeo/avala/Ley/Urbanistica/Valenciana/elpepuespval/20100916elpepunac_6/Tes

  no diu que estiga ben feta, cosa que es evident que no que s’han fet barbaritats amb eixa llei, algunes il·legals, moltes ratllant la il·legalitat i la majoria gens etiques, però clar ells a mentir i dir que la llei esta ben feta

 • Víctor Gil Garrot ha dit:

  recolza? eixes barbaritats que han fet en les nostres costes i muntanyes i tenen la barra de donar-los la raó?

  si totes les urbanitzacions projectades a la marina alta o tot el país valencià s’haveren fet ara amb la crisi ara molts pobles encara estarien més empenyats del que hi estan.

  Ací a la comarca van vindre inspectors europeus i van vore de primera mà el que han fet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/