Inici » Notícies » Natura

Retiren 70 quilos de residus en la 5a neteja submarina del litoral de Benissa

16 d'octubre de 2006 No hi ha comentaris

Aquest diumenge dia 15 de setembre va tindre lloc la 5a “Neteja submarina del litoral de Benissa”, en què es van retirar 70 quilos de deixalles, dada molt positiva comparada amb la quantitat retirada l’any 2005 que va ser de 220 quilos, ja que indica que en l’actualitat els fons marins de Benissa es troben bastant nets.

Els participants es van reunir a les 10.00 en el Club Nàutic Les Bassetes des d’on es van dirigir a diferents punts de la zona litoral de Benissa, centrant-se la neteja en les cales i penya-segats de Bassetes, Fustera, Baladrar, Pinets i Llobella. A més, també es va realitzar una neteja terrestre pels voltants d’aquestes cales.

En aquesta edició han participat aproximadament 70 persones de diverses nacionalitats i diversos punts del País Valencià. Es va comptar amb la col·laboració de sis embarcacions esportives, la major part de les quals pertanyien al Club Nàutic Les Bassetes, que van prestar el seu suport als participants en les tasques de desplaçament i recollida de residus. En finalitzar la neteja es va obsequiar els assistents amb un menjar i un detall per la seua col·laboració.

Aquesta activitat ha estat organitzada per la Regidoria de Medi ambient de l’Ajuntament de Benissa, el Club Nàutic Les Bassetes, el centre de busseig i diverses empreses del poble.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/