Inici » Notícies » Natura

La Seu Universitària acull demà una xerrada per a conèixer les microreserves de flora de Benissa, Teulada i Calp

5 d'abril de 2017 No hi ha comentaris
Cartell de la xerrada sobre el patrimoni etnobotànic

Cartell de la xerrada sobre el patrimoni etnobotànic

La Directiva Europea 92/43 sobre Protecció d’Hàbitats Naturals va crear la figura de les microreserves de flora per a protegir les espècies vegetals endèmiques, rares o amenaçades. El professor Manuel Vicedo impartirà una conferència, el dijous 6 d’abril, a les 19.00h, per a donar a conèixer aquesta figura de protecció legal. En la província d’Alacant hi ha registrades 109 microreserves de flora i algunes d’elles estan molt a prop. A Benissa hi ha sis, Teulada en té quatre i a Calp en podem trobar vuit més.

Aquesta conferència forma part del cicle sobre patrimoni natural i cultural a la Marina Alta. La sessió d’abril està dedicada al patrimoni etnobotànic i inclou dos projeccions. En la primera s’explicarà què és una microreserva de flora i en la segona es descriuran les microreserves del sud de la Marina Alta. La xarrada es complementarà amb una eixida pràctica de camp i amb autobús, el dissabte 8 d’abril, per a visitar les microreserves de flora més accessibles i properes.

Aquest cicle de conferències ha comptat amb xarrades sobre patrimoni geogràfic i geològic i una tercera sobre l’obra del botànic Cavanilles. L’última sessió se celebrarà el 5 de maig sobre patrimoni cultural, amb el professor José Luís Simón García.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/