Inici » Notícies » General

Xarrades, teatre, cinema, caminada i concentració per a commemorar el 25N

3 de novembre de 2022 No hi ha comentaris
Cartell de les activitats del 25N

Cartell de les activitats del 25N

Benissa planifica un mes complet per a informar, difondre i conscienciar sobre la xacra de la violència masclista. Les activitats emmarcades dins del 25N que ha organitzat la Regidoria d’Igualtat, començaran el dissabte dia 5 amb el repartiment de pancartes al mercat municipal de 8.30h a 13h, i acabaran el divendres 25 a les 20h a la plaça Rei Jaume I amb una gran concentració multitudinària. El dijous 10 a les 20h, tindrà lloc a Les Cases del Batle la xerrada “Violència econòmica, l’encobriment del maltractament quotidià” a càrrec de Renée Aguilar. L’endemà, divendres 11, la companyia teatral Titella Teatre representarà a les 22h a la Sala Cultural l’obra “Dona sola”.

El dijous 17 a les 19.30h a Les Cases del Batle està previst un cinema fòrum amb la crítica social del sostre de vidre que pateixen moltes dones en el mercat laboral. El diumenge 20 entre les 11h i les 12h se celebrarà la caminada solidària en favor de les víctimes de la violència de gènere. Totes aquelles persones que vulguen participar hauran d’inscriure’s in situ acudint uns minuts abans i abonant el donatiu de 5 euros que anirà destinat a l’Associació Matria. El dijous 24 en horari de matí, l’ajuntament oferirà una xerrada sobre els recursos municipals en matèria de violència de gènere a la Sala Cultural.

Per a tancar la programació, el dia 25 a partir de les 20h la plaça Rei Jaume I acollirà una multitudinària concentració que acabarà amb la lectura d’un manifest i amb una performance de l’alumnat de l’IES Josep Iborra. El recorregut de la manifestació acabarà a la placeta de l’Església Vella.

Font de la notícia: Gabinet de Premsa - Ajuntament de Benissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/